banner

Balatoni Élménypark Csopak

Játszoterek   |   Játszóházak   |   Séták / kirándulások

Útvonal tervezése innen: OK
Az általad megadott helyről nem tudjuk hogyan lehet ide eljutni.
Elkészülni, vigyázz, rajt! Pakold össze a családot és a barátaidat, és látogass meg minket! Szeretettel várunk mindenkit Élményparkunkban, ahol a kikapcsolódás mellett, ha mozogni szeretnél is választhatsz kedvednek megfelelőt: bébi, gyermek és felnőtt drótkötélpálya, játszóház, slackline, strandröplabda, lábtengó, speedminton, tollaslabda, pingpong, streetball, játszóvár-és hintapark, játszótér, minigolf, homokozó, tűzrakóhelyek, óriás sakk, trambulin, minilégvár, íjászat, airsoft, quad, pedálos gokart, mászófal, kisvasút, étterem és ingyenes WIFI Repülj fel az égbe a felhők közé, játssz, és közben fejleszd magad! Játszóházunkban te is főhős lehetsz, mert a mesék itt csak rólad szólnak! Gyere el hozzánk, mert életed kalandjai csak most kezdődnek…. Születésnap, esküvő, csapatépítés, osztálykirándulás, céges rendezvények? Előttünk nincs akadály! Elképzeléseid megvalósításához megtaláltad a megfelelő csapatot! Egyedi ajánlataikat kérd az info@nosztorielmenypark.hu e-mail címen. További információkat a www.balatonielmenypark.hu oldalon találsz.
Nyitvatartás: Nyitva tartás: április - május közepéig hétvégente 10 - 20 h -ig május közepétől – szeptember közepéig minden nap 10.00 – 20.00 A pontos nyitva tartásról információk a honlapunkon illetve Facebook oldalunkon.

Cím:
a 73-as úton Veszprém és Csopak között
GPS koordináták: N 47,00505 E 17,91509
Csopak

Tel: 06703361704

E-mail: info@nosztorielmenypark.hu

Honlap »

| More
Még nincs értékelés - írj egyet!
Írj értékelést:


Program hozzáadása

Lejart programok

Balatoni Élménypark Csopak


-
Újra indulnak a kalandok a Balatoni Élményparkban!

Balatoni Élménypark Csopak


-
Gyermeknaaaap!! Részletek a weboldalunkon,illetve a Facebook oldalunkon!

Balatoni Élménypark Csopak


-
Sulizáró akcióóó! Kitűnő bizonyítvány felmutatásával kedvezmény!!

Balatoni Élménypark Csopak


-
7 próba a Kalandparkban!! Leírás: Az általunk összeállított 7 feladat legügyesebb, leggyorsabb végrehajtása a cél. Nem csak sport feladatok, hanem logikai, ügyességi feladatok is...