banner

A gyerekprogram.hu egy gyorsan növekvő , új internetes  közösségi fórum, amely szülők számára nyújt információt családok számára országszerte kínált programlehetőségekről. Az egyes közösségek a lakóhelyük alapján szerveződnek, amely csoportnak Te lehetsz a szervezője és koordinálója. Ideális esetben  saját lakóhelyed közösségi oldalát szerkeszted.

Cégünk biztosítja munkádhoz a szükséges szoftvert, amely könnyűvé és praktikussá teszi közösségi oldalad működtetését. Nincs szükséged drága szoftverfejlesztőkre, infrastruktúrára, szerverkarbantartásra  -  ezeket a költséges feladatokat mi végezzük el számodra.

Folyamatos lelkiismeretes munkádért (helyszínfeltöltés, rendszeres program-feltöltés) cserébe a Te közösséged oldalán két bannert saját belátásod szerint használhatod (eladhatod vagy saját tevékenységed reklámozására használhatod).

Ellenőrizd, hogy az általad szerkesztendő város szabad-e még: Ha igen, egy heted van rá, hogy legalább öt látnivalót töltsél fel – ezután az oldalad automatikusan élessé válik. Ahhoz, hogy az oldal a családok számára érdekes legyen, programokat is fel kell töltened.

Ha szeretnel egy varost szerkeszteni, kattints a "Jelentkezz" linkre, a Főoldalon, jobbra fent.